For en uge siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på løbehjul med motor og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og el løbehjul.Indledningsvist blev jeg noget a la en stram tante, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye køretøjer med el i bagen lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Online kunne jeg ved at søge finde en Circ kampagnekode, som var det program jeg havde fået ind på min telefon.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder du kunne anvende. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Københavns legerum

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum i en radikalt anderledes form. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny rabatløsning til ParkMan, – den havede jeg også fundet på nettet. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og børnenes vandlegeplads i Fælledparken. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er faktisk ganske morsomt, og skønt jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så panikkede jeg og dette resulterede naturligvis i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en meget uhensigtsmæssig måde på asfalten.

Herefter var der et par unge fyre der hørte mig om jeg kunne tænke mig at spille med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile med en ordentlig bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, prøve at bruge airsoft pistoler udendørs på Skovbanen i Taastrup og sidst men ikke mindst at danse poledance under ordnede forhold.