professionel installatoer til at udfoere en renovering

 

 

 

 

Uanset hvor meget du elsker dit hjem, kan det ske at du en dag overvejer og begynder at spekulere over om dit køkken eller badeværelse skal have en renovation eller opgraderes. Hvis VVS-inventaret var i hjemmet da huset blev køb, vil der sandsynligvis være nyere og bedre muligheder for en mere energieffektive løsning. Det samme gælder hvis i har købt inventaret for mere end 7 år siden, da udskiftninger af VVS-inventaret kræver en betydelig investering, er det bedst at afgøre om i simpelthen leder efter en ny designstil, eller om i vil opgradere for at få en mere energieffektiv løsning. Nedenfor beskriver jeg nogle guideline, så I ved om i måske skulle overveje at invester i en VVS renoveringen:

  • Frekvensen af VVS-inventaret som har brug for reparationer er stigende samt, du bruger tid på at planlægge reparationer, hvor de hober sig op er det måske hver at overveje en udskiftning. Du skal gøre op med dig selv om tiden du bruger på at reparerer VVS-artiklerne/inventaret ikke er bedre spændt på at arbejde.
  • Apparaterne er ikke energieffektive. Hvis din energiregning er forholdsvis høj hver måned, kan opgradering af dine apparater hjælpe dig med at sænke det. Især hvis du køber ENERGY STAR® apparater eller mærkninger, kan du være sikker på at nyde de mest energieffektive VVS artikler.
  • VVS-artiklerne design er forældet. Vi indrømmer at en forældet stil ikke altid er en god grund for at opgradere. Men hvis du har pengene, så kan du købe nyere køkkener med et mere moderne udseende, hvilket vi giver dit køkken en mere visuelt tiltalende appel for dig, samt dine omgangskredses.

Sådan ved du om dit badeværelse skal renoveres eller opgraderes:

  • Fugen i badeværelset er beskadiget, selv om fugen på badeværelses inventar stadig er hårdt, kan det stadig være beskadiget. Dette fører til stygge ridser. Disse kan repareres, men det er ofte bedre at udskifte hele inventaret.
  • VVS-inventarerne ser slidt og grimt ud. Over tid kan VVS-inventar blive beskadiget grundet brug. Når flere VVS-inventar er væsentligt beskadigede, er det tid til at opgradere.
  • Når inventaret ikke opfylder dine behov længere, for eksempel hvis du har et almindeligt badeværelse, men du bliver ældre og mister mobilitet. Har du måske brug for en anden type badeværelseinventar, såsom Walk-in badekar og højere toiletter som passer bedre til seniorers behov.
  • VSS-inventarets design ser forældet ud. Hvis du er modebevidst, men dit badeværelse er så 90’erne, kan en opgradering af dit badeværelse inventar være en god ide, for at forbedre din livskvalitet i hjemmet.

Konsulter med en professionel blikkenslager eller VVS butik som har fortand på denne branche. Hvis du vil maksimere dit investerings afkast med en opgradering af dit køkken eller badeværelse, er det bedst at konsultere en professionel blikkenslager. Ved denne måde kan du være sikker på at få gode råd om, hvad de bedste muligheder og løsninger i dit hjem, din designstil og dit budget. Det er ikke noget du vil fortryde i det lange løb, for det vil ikke kun øge værdien af din ejendom. Det vil også forbedre din nydelse af dit hjem op øge livskvaliteten.