Året 2020 har budt på mange udfordringer i forbindelse med corona pandemien. Mange administrative medarbejdere er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, hvilket har sine fordele og ulemper. Corona pandemien har gjort, at man skal passe mere på med at være sammen for mange ad gangen, så derfor har tiltaget været nødvendigt for at prøve at inddæmme smittespredningen. Se mere her, hvor du bliver præsenteret for fordele og ulemper ved hjemmearbejdet, og hvad du kan gøre, hvis du oplever gener.

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved hjemmearbejdet. Fordelene i denne tid er klart, at det hjælper med at sænke smitte trykket, så Danmark forhåbentligt kan åbne mere og mere op. Det er bl.a. også en fordel, at hjemmearbejdet giver øget fleksibilitet. Særligt blandt offentlige ansatte, hvor man tidligere ikke har været så langt fremme, har hjemmearbejdet hjulpet til at øge fokus på de fordele, der kan være ved at have virtuelle møder. Det kan f.eks. være en stor fordel i en børn- og ungeafdeling, at en læge et andet sted i landet kan være med virtuelt på et ellers fysisk møde, uden at lægen skal bruge flere timers transporttid. Ulemperne ved hjemmearbejdet er at arbejdsforholdene ikke er helt det samme. Man kan hurtigt komme til at sidde forkert, hvis man ikke er opmærksom på at skabe nogle gode rammer for arbejdet.

Der er hjælp at hente hos en fysioterapeut i Vejle

Hvis du har været så uheldig at du allerede oplever gener såsom ømhed i muskler, hovedpine pga. spændinger og en øm lænd, kan du heldigvis få hjælp. Hvis du bor i og omkring Vejle, kan det være rigtigt godt at gå til fysioterapeut Vejle, hvor du kan professionel hjælp til at lindre smerterne. Book en tid allerede i dag, så du snart kan få det bedre med hjælp fra en fysioterapeut i Vejle.