Det er nu man skal slå til hvis man vil have fat i en Grohe Rainshower til markedets absolut billigste pris. Man skulle tro de havde skrevet forkert prisen forkert hos topvvs.dk, men vi har ringet og fået prisen bekræftet. Du kan derfor få fat i den til kun 5.199 kr. inkl. moms  og eksklusiv fragt, og det er hele 2000 kroner under den nærmeste konkurrent.

Grohe rainshower er på tilbud lige nu hos topvvs

Grohe rainshower er på tilbud lige nu hos topvvs

Kender du ikke til Grohe Rainshower Cosmopolitan serien, så lad mig forklare; det er tysk vvs teknik af højeste kvalitet, og med top moderne stilistisk design, der vil pryde alle anstændige badeværelser. Den har en solid termostat der er nem at justere mellem de få grader, så du ikke får varme eller koldechok, en lille tryk funktion, så du kan skifte mellem topbruser eller bruserslangen, alt i forkromet metal og lækker brugervenlighed.

Hvis du passer godt på dette system, kan det stå som nyt om 10 år selv med daglig brug.

Topvvs.dk har også installation på hele sjælland, så har du ikke lyst til at bakse med det kommer de ud med din nye Grohe Rainshower og installerer den for dig for et lille beløb oveni hatten. Den er vidst værd at tage med, ikke sandt?

Det er 100% det bedste tilbud på markedet!