Vil du og dine kammerater gerne gå til en lidt anderledes sportsgren, hvor I kan få brugt stort set alle muskler også lattermusklerne i kroppen? Så bør i overveje en sportsgren som hardball. Bliv skudt af dine kammerater, uden at komme til skade. I kan dog, komme til skade hvis ikke I anvender det rigtige sikkerhedsudstyr.

Hvad er hardball?

Hardball er en sportsgren der kan udføres på lukket baner. Her vil I få grundig oplæring af hvordan I skal skyde hinanden uden at komme til skade. I får instrukser i hvilken ansigtsmaske og sikkerhedsvest I skal anvende. Hvis I aldrig har prøvet det før, er der på de fleste spillesteder et sted hvor I kan leje jeres våben, sikkerhedsvest, ansigtsmaske og andet udstyr der er nødvendigt at anvende under kampen.

I kan jo også prøve det ad, hvis I er ved at arrangere en polterabend for en af jeres venner. Så får I en uforglemmelig oplevelse og en masse grin. Når man anvender sikkerhedsudstyret, er det ikke sikkert I kan mærke at I bliver ramt. Men hvis I ved, at I er blevet ramt, er spillet sjovere ved at være ærlig. Er du skudt er du ”død”.

Hvis I har prøvet det før og gerne vil have eget udstyr kan I med fordel anvende https://hardballvaaben.dk. Her kan I lære om de forskellige våbner. Alle hardball våbner, minder meget om den virkelige Beretta pistol.

Så I skal være opmærksomme og omhyggelige med at anvende dem. Våbenloven gælder stadig, selvom det er hardball våbner. Kuglerne er lavet af CO2, og findes i både plastik og metal. I må gerne eje jeres egen hardball våben, men I må ikke sigte på eller efter dyr. Menneskerne I skyder efter skal have det korrekte udstyr på, inden de skal ”skydes”.